Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Дбайливо зібрана колекція самих красивих привітань з Водохрещем у прозі допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов’язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов’ю з оточуючими!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно.

Бажаю в свято Великого Хрещення реалізувати своє бажання вмитися святою водою і випробувати почуття благодаті і чистоти, воскресіння і святості. Нехай здоров’я стане міцним, а душа очиститься від тривог, образ і печалі. Бажаю, щоб незламна віра допомагала встановити спокій і впевненість у вирішенні будь-якого питання. Нехай віра в Бога міцніє з кожним днем, а серце наповнюється добротою і життєвими силами.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Нехай так само, як водохресний мороз огортає день, свято Хрещення подарує всій родині здоров’я, бадьорість, світлі надії, міцну віру, щиру любов!

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

Back to Top