Гарні привітання з хрестинами українською

Гарні привітання з хрестинами українською

Дбайливо зібрана колекція красивих привітань з хрестинами до сліз допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Вітаємо з крестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровеньким і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Хай береже його Господь. Любові і турботи вашому дитинці на довгі роки.

В день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своєму малюкові тільки найкраще, а він зможе виявляти безмежну повагу, адже це і є основою воістину щасливої ​​родини. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб в ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виростить гідною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитинці потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри в світле майбутнє, адже без цього неможливо нічого уявити, заснувати. Щастя, батьки і синочок.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Back to Top