Гарні привітання з Трійцею у прозі

Гарні привітання з Трійцею у прозі

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Нехай Трійця свята веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні друзі й щирі колеги. Нехай щогодини приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

З Трійцею Святий вітаю. Побажати хочу чистої любові і ясних днів в житті. Нехай вас оточує доброта і тепло, нехай в серці завжди живе віра, а на душі таїться надія на краще. Мирного неба і міцного здоров’я.

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Back to Top