Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

З Яблучним Спасом тебе! Нехай життя твоє буде як яблучко – такою ж яскравою, соковитою, смачною і ароматною.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Back to Top