Гарні Різдвяні привітання українською

Гарні Різдвяні привітання українською

Кожне свято Різдва Христового приносить чудові миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Нехай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання всіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. Дякуйте Господу і любіть один одного!

Вітаю зі Світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у домі буде затишок і умиротворення, близькі – щасливі і здорові. Бажаю тільки добра, і щоб все загадані в чарівну ніч бажання обов’язково збулися!

У давні часи в Англії існувала молитва: “Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров’я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати … “Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу … Давайте вип’ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!

Кохана! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе тобі тепло, щастя, радісний настрій! Нехай очі моєї коханої завжди будуть іскритися від перемог і оптимізму! Нехай всі негаразди обходять стороною нашу сім’ю, робота доставляємо радість, діти будуть радувати успіхами! І нехай в Різдво диво обов’язково станеться!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Сьогодні хочеться привітати всіх з Різдвом і побажати тільки хорошого! Нехай робота кипить, плани реалізуються, кар’єра зростає, зарплата збільшується. Нехай всі труднощі легко вирішуються, а робота дає чудові результати. Бажаю кожному з вас процвітання і успіху, самореалізації та успіху!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання українською мовою

Back to Top