Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Напередодні світлого і прекрасного свята Різдва Христового, хочемо щиро побажати вам яскраво відчувати прекрасні моменти в житті і цінувати їх, а ще любові і людської шани, взаєморозуміння, достатку і комфорту в будинок, здоров’я вам і вашим близьким. Нехай ваші рідні дарують вам свою любов і увагу, а ви відповідайте їм тим же і радійте їх присутності у вашому житті. Нехай все задумане здійсниться! Любові вам і творення протягом усього вашого життєвого шляху!

Моя роднулька, моя улюблена сестричка! Бажаю тобі доброго і чудесного Різдва, в якому неодмінно буде казка, сюрпризи і подарунки. Бажаю, щоб у серці завжди горіло й миготіло від любові, щоб очі світилися щастям, а душа раділа від захвату. Ніколи не супся і не журися, нехай добро, завжди вказує правильний шлях. З Різдвом!

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю надійного світлого ангела за твоєю спиною, доброї надії і щастя в твоєму серці, благополуччя і удачі на твоєму шляху, любові і розуміння в твоїй родині, добра і миру в твоєму домі. Нехай Бог береже тебе і твоїх близьких.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Вітаємо вас з великим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо в цей світлий день набуття спокою, умиротворення душі, духовного благоденства, божої ласки, щасливого і довгого життя з чистою душею. Нехай ангел небесний показує вам вірний шлях і оберігає від усіх бід! З Різдвом!

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам’ятався б нам назавжди. Зі святом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Back to Top