Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!

Святкування Різдва знаменує собою радість духовного порятунку. Нехай ця радість увійде до Вашої оселі та своїм світлом осяває всі Ваші вчинки, а Вашим добрих справ завжди супроводжує удача.

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

Вітаю Вас, рідних і близьких з високоурочистий святами Різдва Христового! Благодатні дари святих свят та зміцнюють дух Ваш цілі були сягати в подвигах пастирського служіння, для порятунку душ наших і на користь ближніх. Будемо дякувати Богові за всі Його перші милості, просити всесильної допомоги та благословення на Новий літо, щоб провести його в мир і спасіння.

З Різдвом, подруга. Бажаю краси і розкоші, щастя і любові, удачі і благополуччя, успіху і натхнення, достатку і чарівності, доброти і світу, віри і надії, радості і сил, сміливості і мудрості, чудес і чарівництва!

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Вони чують всі наші думки і надії, бачать вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Back to Top