Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Красиві привітання з Різдвом українською мовою

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

Улюблений, вітаю! Нехай Різдво дозволить тобі вірити в чудеса, насолоджуватися морозним ранком, сонячними днями і вечорами в колі близьких. Нехай збере це свято сім’ю, щоб збулися мрії, попрощалися образи. Вмитися бажаю святою водою, яка змиє гріхи і невірні вчинки. Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в житті буде все чудово, хай вистачає сил на все хороші справи. Бажаю затишного і радісного свята, щасливою і дружної сім’ї, вірною і доброю удачі на життєвому шляху.

Back to Top