Красиві привітання з Трійцею простими словами

Красиві привітання з Трійцею простими словами

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!

Сьогодні світлий день – свято Святої Трійці. Привітаємо з ним всіх! Побажаємо всім зустріти втричі більше хороших людей! Побажаємо їм втричі більше посмішок. Це – день перемоги над темними силами. Зі святом! З Трійцею!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю з Трійцею і від усього серця бажаю жити з чистими думками, з добрими почуттями, з щирою вірою, з гарними надіями, з величезною любов’ю до себе і близьким, до життя і світу. Нехай Пресвята Трійця допоможе забути всі образи і запалити зелене світло на дорозі до твоїх мрій!

Вітаю вас зі святом Трійці! Сьогодні такий світлий день, що ви просто зобов’язані загадати бажання, і воно обов’язково здійсниться! Нехай віра в чудеса і прагнення до досконалості допомагають вам йти по життю з високо піднятою головою!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітати з Трійцею українською мовою

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Щиро вітаю з великим, чудовим святом – Трійцею! І нехай же чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні в суцільну величезну любов!

Вітаю з Трійцею і від душі хочу побажати розкішного життя без печалей, бід і труднощів, прекрасних і дивовижних миттєвостей в цей день на лоні природи, в колі веселої компанії, наодинці з мріями, в таїнстві щирих почуттів і відчуттів щастя. Бажаю достатку і удачі.

Back to Top