Найкращі привітання з Благовіщенням українською мовою

Найкращі привітання з Благовіщенням українською мовою

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це не просто свято в православному світі, який залишається улюбленим і довгоочікуваним ось уже стільки років і навіть століть, а й окремий привід для кожної людини повірити в те, що диво насправді можливо. Господь не зможе залишити в біді або з неприємностями своїх дітей, які щиро йому моляться. Наповніть своє серце світлом і теплом, нехай разом з святом до вашої оселі увійде благополуччя, любов і справжня, щира віра і бажання зробити своє життя кращим. Рідні мої, знаходите навіть серед буднів і повсякденних проблем привід для посмішки, бажання сказати Господу спасибі за те, що він ніколи не залишає в біді і в самоті зі своїми проблемами. Нехай буде з вами господня благодать, здоров’я і щастя. Зі святом, мої рідні, щиро вірте в диво і воно обов’язково станеться.

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Дорогий мій друг, сьогодні хочу привітати тебе з Благовіщенням, бажаю тобі радіти кожній дрібниці, яку раптово підкине життя і не засмучуватися через дрібниці. Поважай, цінуй близьких, рідних людей, які радують тебе своєю присутністю не тільки в радісні моменти, але і в хвилини смутку, туги, зневіри. Нехай Бог благословляє тебе і наповнить душу твою духовним світлом і святістю. Бажаю, щоб все зло і образи, які у тебе накопичилися до сьогоднішнього дня, назавжди покинули твоє серце. Нехай в душі дзвенить весела трель, яка віщує вчинення приємних миттєвостей найближчим часом. Нехай Бог береже тебе від бід і буде рівною життєва дорога. Не журися, не сумуй, з надією дивись в майбутнє і все бажання твого серця раптово почнуть виконуватися. Зі святом, творчих перемог в твоїх починаннях

Нехай в цей світлий весняний день в веселому пташиному гомоні, під дзвін дзвонів почуєте ви благу звістку. Прийміть в своє серце чисте кохання Тієї, що подарувала світові Сина Божого. Даруйте цю любов людям, а особливо дітям. Нехай земля наша стає кращим і добрішим разом з нами.

Back to Top