Найкращі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Найкращі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

З Різдвом Христовим з чистими думками і відкритим серцем вітаю від щирого серця! Зійшла на небосхил зірка нехай подарує мир і радість тобі, твоїй родині і всім християнам! Бажаю чистої взаємної любові, міцної віри в світле сьогодення і майбутнє. Так оберігає тебе Господь!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Вітаю з Різдвом! Бажаю світлих думок в голові, благополуччя в родині, успіхів на роботі, затишку в домі, здоров’я тіла, бадьорості духу і любові в серці!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

З Різдвом! Бажаю величезного щастя, здоров’я і любові! Нехай серце завжди буде наповнене теплом, а будинок – затишком і посмішками! Боже, бережи вас і ваших близьких! Зі святом!

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

Нехай зірка, що неодмінно займеться сьогодні в небі для кожного віруючого, призведе Вас до здоров’я, миру, любові і щастя. З Різдвом Христовим!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Back to Top