Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, з самим світлим і добрим святом, яке є в нашому календарі. Я вітаю вас з Трійцею, яка святкується в нашій країні щорічно в нашій країні на п’ятдесятий день після Великодня. Мені хочеться побажати вам здоров’я, тому що воно ніколи зайвим не буває. Все інше можна купити, можна отримати в подарунок, можна домогтися всього самого чудового, однак зі здоров’ям так не вийде. Мені хочеться побажати вам всього того, про що ви думаєте перед сном. В такий чудовий святковий день багато мрії збуваються. Думайте про все позитивному і позитивному, що тільки є в цьому світі. А ще не забудьте прикрасити свій будинок гілочками березами і квітами, щоб отримати благословення, щоб привернути удачу в свій будинок. Мені хочеться, щоб ви були щасливі і щасливі. Всього вам самого найкращого.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Back to Top