Найкращі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Найкращі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

З Різдвом, герой мого минулого роману. Я щиро бажаю тобі бути щасливим і коханим. Успіхів тобі, здоров’я, удачі і радості. Нехай в це Різдво з тобою трапиться неймовірна історія, наповнена чаклунством, романтикою і непередбачуваністю. Бажаю тобі достатку, оптимізму і хороших людей поруч!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Дорогі мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим і хочу побажати нових і добрих надій, великих і значних досягнень, впевнених і щасливих перемог. Нехай небеса вам допомагають впоратися там, де самим ніяк, нехай в цей славний свято у кожного в житті відбудеться різдвяне диво!

Тепло вітаємо Вас зі світлим святом Різдва Христового, бажаємо, щоб ангел-хранитель невідступно перебував у Вашому житті, оберігаючи Вас і Ваше сімейство від бід, печалей і розчарувань. Нехай зміцнюється віра в душі, а кожен день прожитого життя приносить відчуття радості.

У Різдво бажаю Вам терпіння, гарного настрою і щастя. Нехай різдвяна ніч обдарує чарами і, чудесами! Вітаю!

Всіх християн вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю віри в свій шлях і майбутнє, сподіватися на свої сили і любити все те, що вас оточує!

Дорогий, коханий! Сердечно від щирого серця вітаю з Новим роком! Я пам’ятаю, як багато ти зробив і продовжуєш своєчасно робити ще більше корисного для мене. Нехай в цей святий прекрасне свято всі твої старання і турботи будуть сповна винагороджені! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, світлої віри в майбутнє, гідного достатку, благополуччя, успіхів, удачі і побільше радісних подій.

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

Мила бабуся, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу, щоб душевне тепло тебе не покидало, щоб щастя в серці вічно розквітало, щоб світле свято приніс благо і радість, щоб яскрава зірка небес залишила для тебе добру надію і любов.

Back to Top