Оригінальні привітання з днем ангела Гордія українською мовою

Оригінальні привітання з днем ангела Гордія українською мовою

Дбайливо зібрана колекція оригінальних привітань з днем ангела Гордія своїми словами допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

З Днем ангела Гордій! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає в твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще!

Друг не завжди може виявитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а ось ангел-хранитель ніколи від тебе не відступиться. Він вірно служить тим, хто вірить у правду і добро. Бажаю тобі вибирати по життю легкі стежки і дороги, а ангел-хранитель з твоїм ім’ям Гордій нехай залишається вічним супроводжуючим.

Гордій, нехай сьогодні Господь вкаже тобі шлях, по якому підеш далі, в супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай – ми тебе любимо і завжди прийдемо на допомогу!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Гордій: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

З днем ангела Гордій тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

Вітаю вас Гордій з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Гордій з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

Гордій, вітаю тебе з днем Ангела і бажаю, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав в усіх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

Гордій день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Гордій, добра, удачі!

Back to Top