Оригінальні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Оригінальні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

Нарешті приходить світле свято благополуччя – Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

Міцної, непорушної віри, любові до оточуючих і виправданих надій вам! Нехай фортуна оселиться під дахом вашого будинку і принесе багатий урожай. Христос Воскресе!

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

З Пасхою світлою! Вірте в диво! Здійснюйте добрі справи, любите і поважайте один одного! Будьте завжди щасливі, і непохитні навіть найважчими випробуваннями! Зі святом!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!

Привітання з Пасхою до сліз

Привітати з Пасхою своїми словами

Back to Top