Оригінальні привітання з Покровою у прозі, українською мовою

Оригінальні привітання з Покровою у прозі, українською мовою

Вітаю Вас з цим Великим Святим святом, з Покровом! Нехай Божий покров завжди буде з Вами! Нехай Його рука покриває Вас від будь-якої печалі і смутку і дає захист,

Привітання з Покровою своїми словами

Привітати з Покровою своїми словами

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю ніколи не потрапляти в скрутні ситуації і хвацько відбиватися від життєвих проблем, а Пресвята Богородиця нехай допомагає тобі завжди поступати мудро, прислухаючись до свого серця. Добра, миру і любові!

В сьогоднішній день, настільки унікальний і цінний свято, хочеться привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай особлива атмосфера, яка неодмінно буде відчуватися сьогодні, зможе надихати на нові подвиги і дозволить повірити в те, що все буде складатися тільки найкращим чином. Мій дорогий чоловік, ти можеш знайти справжнє щастя і повірити в те, що будь-які мрії будуть втілені в реальності. Нехай тебе охороняють Господь і Богородиця, Ісус Христос від всіляких життєвих перешкод. Використовуй численні можливості для успішного просування вперед і можливості повірити в те, що будь-які поставлені завдання можуть бути досягнуті в мінімальні терміни. Пам’ятай, будь ласка, про те, що життя дозволяє задовольнятися справжнім щастям тільки, якщо вдається цінувати найпростіші речі. Я вірю в те, що ти обов’язково зрозумієш, в чому полягає щастя. Приймай найщиріші вітання з релігійним святом!

Вітаю зі світлим святом – Покрови Пресвятої Богородиці! Бажаю кожному світу, міцної віри, непохитного мужності і стійкості в будь-яких ситуаціях. Хай береже, опікується, оберігає і захищає вас Богородиця, відводячи хвацько і скверну від вашого життя!

Back to Top