Привітання з Благовіщенням

Привітання з Благовіщенням

Вітаю всіх православних з найсвітлішим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!

Вітаю зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Порадіємо благої вісті, отриманої на діву Марію від архангела Гавриїла. Нехай і ваше життя дарує тільки благими звістками, оберігаючи від нещасть, бід і тривог, щоб душевний спокій, людські радості і щастя були завжди з вами.

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Я бажаю вам добра і світлих помислів, невимовного щастя і неземної енергії, тепла для вашого сердечка і повну чашу благ для сімейного вогнища.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Від щирого серця – найкращі побажання в світлий день Благовіщення! Нехай радісна і щаслива життя буде щедра на тепло і добро, нехай все в житті трапляється вчасно і з благословення Божого, і нехай поруч з тобою будуть тільки найближчі, надійні, улюблені люди!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Back to Top