Привітання з днем народження мужчині своїми словами, у прозі

Привітання з днем народження мужчині своїми словами, у прозі

Хочу привітати Вас з днем ​​народження! Щоб цей день був яскравим і не забуваємо, адже це Ваше свято! Нехай прості дні будуть ні менш щасливими! Щоб по обидва боки від Вас були тільки надійні люди і вірні друзі! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Справжньому чоловікові і бажати то нічого не потрібно! Справжній чоловік всього доб’ється сам! Залишається тільки сказати кілька напутніх слів. І нагадати, що роки нас не старять, а роблять тільки мудрішим! Тому живи собі на втіху, ні в чому собі не відмовляй. А день народження проведи з розмахом і в самому позитивному настрої!

Бажаю, щоб «Пані Удача» завжди залишалася на твоєму боці, і ти з легкістю підкорював найвищі цілі. Міцного тобі здоров’я, сил і швидкого виконання всіх заповітних мрій. З Днем народження!

У твій день народження хочеться від душі побажати справжніх чоловічих вчинків, великих доріг до успіху, яскравого світла удачі і процвітання в житті. Бажаю бути відмінним експертом щастя, бажаю жодного дня без веселощів і любові.

Що може бути краще в житті день народження? А тому хочу привітати якомога краще всіх – нехай ночі не будуть холодними, а дні – занадто жаркими, і нехай завжди в душі – буде літо! Бажаю тільки любові, і ще як можна більше грошей, щоб проблем вже точно ніяких не було!

Приймайте наші побажання богатирської енергії і б’є ключем здоров’я! З Днем народження! Бажаємо Вам запаморочливої ​​удачі і сімейного щастя: нехай рідні бережуть такого чудового чоловіка!

В цей день Бог привів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

День народження для чоловіка – це нова сторінка, нова можливість самовдосконалення та самореалізації. Вітаю від душі з цим чудовим святом і бажаю всі свої справи доводити до успішного кінця, залишатися впевненим в собі і самодостатнім, вірити в добру мрію і дарувати любов своїм близьким людям.

Хочу в цей день побажати тобі стабільності: у здоров’ї, у відносинах, на роботі і вдома. Нехай кожен день приносить щось нове, тільки хороше, яскраве і позитивне, щоб жити було легко і приємно! З Днем народження!

Спокій і надійність, сміливість і активність – це все прекрасні якості нашого іменинника. Що ще побажати? Жінок більше! Щоб прекрасні створення оточували турботою, допомагали і підтримували, а ще – надихали! Розуміти їх, а якщо вже це зовсім неможливо, то просто любити.

Back to Top