Привітання з Покровою

Привітання з Покровою

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Нехай Пресвята Богородиця день у день оберігає тебе і твоїх близьких! Бажаю тобі затишку в домі і гармонії душі! Нехай твоє життя буде завжди наповнена добром і любов’ю, а кожен день приносить море позитиву і радісних миттєвостей!

Сьогодні мільйони щиро віруючих голосів моляться Діві Марії – Пресвятої Богородиці і заступниці нашої! Нехай Вона відповість на кожну вашу праведну прохання, позбавить від печалей і прикростей, наповнить своєї добротою і вкриє від всякого зла! Вітаємо з приходом Покрова Пресвятої Богородиці!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Привітання з Покровою у прозі

Привітання з Покровою до сліз

Нехай добрий православне свято – Покрову Пресвятої Богородиці, принесе радість і благополуччя у ваш будинок, нехай наповнить ваші серця Вірою, Надією та Любов’ю!

Нехай в Покров Пресвятої Богородиці збудуться ваші найзаповітніші мрії! Нехай покрив благодаті, яким накриває вас свята Марія, не дає недугам, злу і негодам проникнути у ваші чисті душі, добрі серця і теплі будинки! Зі святом!

Back to Top