Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Дбайливо зібрана колекція красивих привітань з Великоднем своїми словами, у прозі допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом – Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров’я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Back to Top