Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом українською

Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом українською

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Преображення Господнє – це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Вітаємо з добрим православним святом Преображенням Господнім, який величають ще Яблучним Спасом. У такий яскравий день бажаємо Вам бути щирими і духовно чистими, і тоді наш світ зможе заповнитися променистістю і красою.

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день – шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!

Сьогоднішній святковий день означає, що літній період змінився осіннім, хоча на календарі ще серпень. Я хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, а також побажати всіх благ. Хочу побажати вам всього самого світлого і яскравого. Цей святковий день приносить в будинок багато радості і щастя, наповнює людей позитивними емоціями. Сьогодні ви повинні думати тільки про чистому і світлому, так як це свято передбачає саме це. Хочу привітати вас з Яблучним Спасом тому, що кожна людина повинна бути в курсі про наявність в календарі таких знаменних свят, які мають велике значення для нашої країни і для нашого народу. Нехай у вашому домі буде місце тільки для радості і позитивних емоцій. Нехай це світле свято подарує вам безліч сюрпризів і приємних миттєвостей. Зі святом!

Back to Top