Зворушливі привітання з Благовіщенням простими словами

Зворушливі привітання з Благовіщенням простими словами

Вітаю з Благовіщенням і бажаю благодаті в житті, на душі і в серці. Нехай кожен день голубка стукає в твоє вікно і віщує тільки добрі вісті, нехай у твоїй родині панує лад, за віконцем буде мир, а всередині тебе живе щаслива надія і любов.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

З Благовіщенням! Нехай душа несеться голубом вгору за мрією і надією, хай зрадіє серце, нехай воно не втратить віри в любов і добре диво.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

У Благовіщення хочу побажати всього найкращого, що є в цьому світі. Добробуту, достатку, непідробною і взаємної любові, величезного запасу здоров’я і безмежного щастя! Нехай у всіх справах завжди супроводжує удача. І нехай всі бажання неодмінно збуваються!

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

Зі святом Благої вісті, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього зберігає тебе від зла, хвороб, заздрості, смутку і нещасть. Радуйся і благоденства довгі роки, славлячи Господа!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Бажаємо в цей чудовий день тільки добра, просвітління, благоденства і світу. Нехай гіркоту і не удача не відвідують вас. Нехай діти наші не вмирають і будуть завжди бадьорі, здорові. Нехай сім’я потреби не знає, а тільки міцніє, процвітає. І нехай Бог від усього поганого вкриє, вбереже і щастям осяє ваш будинок.

Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Back to Top