Зворушливі привітання з Різдвом українською

Зворушливі привітання з Різдвом українською

Нехай чарівні іскорки зірок, прикрасивши Різдвяне небо, принесуть тобі підсвідоме відчуття казкового чуда, нехай подарують віру в мрію і виконають найпотаємніші бажання твоєї душі, щоб доверху наповнити твоє життя безмежним щастям.

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров’я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Нехай це Різдво стане для Вас новим і успішним початком, перепочинком від щоденної рутини, свіжим ковтком повітря в який мчить поїзді життя. Щоб в колі Вашої родини та теплій обстановці Вашого будинку Ви усвідомили, що є найважливішим у житті і чого варто присвятити свій час. Щасливого Різдва Вам і тим, кого Ви любите, хай любов і мир торкнуться Вашої оселі.

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині – люблячі і щасливі рідні.

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

З Різдвом Христовим, тато. Я бажаю тобі здоров’я, впевненості, сили, мужності і завзятості, бажаю благополучного життя з вірою в краще, з надією на успіх, з любов’ю до близьких. Папа, нехай в Різдво тебе залишать все тривоги і сумніви, нехай попереду тебе чекає щастя, удача і радість.

Різдво свято особливе – він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Back to Top