Зворушливі привітання з Трійцею українською

Зворушливі привітання з Трійцею українською

Вітаємо зі святом Святої Трійці! Нехай чистий будинок, прикрашений свіжою річної зеленню, принесе вашим душам мир, щастя і спокій! Бажаємо вам виростити в собі найпрекрасніше що заповідав нам Господь: радість, милосердя і любов! Нехай вам завжди приходять на допомогу небесні захисники! А неприємності і печалі обходять ваш будинок далекої стороною!

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

З світлим, чудесним, запашним святом Трійці від щирого серця вітаю, прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа! Щиро хочу побажати вам доброго світу в сім’ї, лада з друзями, спокійною благодаті в умах і душах, чистої любові і розуміння близьких. Нехай яскрава зірка Віри горить для вас тихим світлом, вселяє Надію, допомагає дарувати і приймати Любов!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Існує кілька свято, в які обов’язково слід привітати все знайомих. Серед них і Трійця. Привітання смс допоможуть вам швидко відправити короткі вітання всім рідним і друзям.

Вітаю з Трійцею і бажаю виправдання всіх добрих надій твого серця. Нехай виповниться три заповітних бажання, нехай всі біди підуть за три дев’ять земель. Бажаю миру і любові, благополуччя і щастя. І шлях Пресвята Трійця вберігає твою сім’ю від злоби, ненависті і печалі.

Back to Top