Кращі привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Кращі привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з крестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє тебе на добрі справи, нехай твій ангел тебе вберігає від всіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

З крестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашому дитинку майже здоровим і щасливим, і радувати вас якомога більше.

Хрестини малюка – це воістину значиме свято для його батьків. Хочу побажати вам безмежної віри в те, що все обов’язково буде успішно складатися. Нехай Господь візьме ваші життя в свої руки і зможе ними вміло керувати, незважаючи на численні нюанси. Хочу я вам побажати справжнього, безмежного щастя. Вірю в те, що ви обов’язково можете активно просуватися по обраному шляху, досягати бажаного успіху, радіти новим сімейним досягненням. Найголовніше – це ростити щасливого і здорового малюка, адже тільки в цьому випадку він зможе проявити весь існуючий потенціал, активно пізнавати світ і успішно просуватися в потрібному напрямку. Підтримка близьких людей і хороших друзів теж виявиться воістину важливою, адже тільки завдяки їй можна гарантувати успішний розвиток в обраному напрямку. Дорогі батьки, ви обов’язково створите щасливу сім’ю.

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Back to Top