Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов’ю і ніжністю!

Господь здійснив сьогодні чудо з чудес – його Син, Ісус Христос воскрес. Давай його славити, давай прославляти, давай Його діяння вихваляти! Вітаю тебе з світлим святом Великодня, нехай Господь обдарує тебе всіма своїми благами. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

Зустрічайте свято Христового Воскресіння! Нехай сьогодні Господь почує наші молитви, зміцнить віру і подарує душевний просвітлення! А ми ж побажаємо вам миру, добра, внутрішньої гармонії і безмежного щастя на всьому життєвому шляху!

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваш будинок обходить стороною біда, і Бог не посилає вашій родині випробування, а лише радіє вашим гарних вчинків і чистим помислам. У цей святковий день бажаємо вам всім гармонії в душі, взаєморозуміння в сім’ї, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і дає вам найкращих ангелів – хранителів. Живіть всі разом довго, цікаво, весело. Запрошуйте в гості, ми завжди раді спілкуванню з хорошими людьми. Христос Воскрес!

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Back to Top