Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Кращі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Христос Воскрес! Вітаю вас зі святом великої паски! Нехай у вашому серці завжди живуть: милосердя, розсудливість і душевну рівновагу. Бажаю вам благих вістей, смирення, спокою і радості. Нехай ангел-охоронець оберігає вас і вашу родину, дарує світло і віру в прекрасне сьогодення і майбутнє!

Зійшов Благодатний вогонь, Патріарх привітав нас з Великим Великоднем, по всій країні в Храмах проводяться святкові служби. Це загальне свято. Він об’єднує нас всіх – це здорово. У цей день дуже важливо забути образи, проблеми, турботи і просто посміхатися один одному і говорити теплі слова. Хоча, так потрібно робити кожен день. А сьогодні потрібно вітати всіх навколо. Зі святом Великодня! Христос Воскрес!

З Великоднем від усього серця вітаю! Очищення душі, думок і помислів бажаю! Нехай тебе нічого не обтяжує і не турбує, а кожну мить твого життя приносить щось хороше!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Христос Воскресе! Від щирого серця вітаємо вас з настільки знаменною святом! Нехай ваша віра міцніє з кожним днем, а душа наповнюється доброзвичайністю і благочестям! Бережи вас Бог!

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Христос Воскрес. Я вітаю тебе з Великоднем і від чистого серця хочу побажати звільнити свою душу від тривог, образ і печалей, стати добрішими, побачити цей світ по-новому, полюбити своє життя ще сильніше. Здоров’я тобі і простого людського щастя.

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!

Вітаю Великим днем! Сьогодні я тобі дарую яйця не прості, а – чарівні. Вони – освячені і коли я їх фарбувала, то в кожне «зашила» особливе для тебе побажання, яке обов’язково збудеться. Коли з’їси червоне яєчко – заповітна мрія здійсниться, з’їж жовте – прибуде в життя достаток, з’їж зелене – станеш міцніше здоров’ям, а коли розправився з синім, то всі твої праці стануть – немарними і принесуть щедрі плоди. Бажаю, щоб з Божою допомогою ти примножила всі отримані від життя скарби.

Back to Top