Красиві привітання з хрестинами у прозі

Красиві привітання з хрестинами у прозі

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітання з хрестинами українською мовою

Від щирого серця вітаю з крестинами крихти. Нехай доля дитині подарує масу щасливих миттєвостей і яскравих подій, нехай в житті чада НЕ буде печалей і негараздів, нехай Господь береже дитину і оберігає від усього поганого, нехай у батьків і у хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і чудовою.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Малюк народився – це щастя. Гаряче вітаємо з одним з найбільш особливих подій у вашому батьківської кар’єрі – з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не покидав ваше маленькещастя.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Back to Top