Найкращі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Найкращі привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Христос Воскрес! Нехай вас і ваших рідних не обійде удача стороною. Нехай у вашому домі завжди буде благополуччя, спокій і постійне щастя.

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Зі святом Воскресіння Христа! Це самий світле і радісне свято у православних християн, символ перемоги над смертю, торжество життя. Нехай паски, паски, розфарбовані яйця наповнять цей день світлом, надією, радістю спілкування з рідними, близькими і друзями. Щастя і довголіття!

З прекрасним святом Пасхи! Нехай буде радість на душі, на мові приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров’я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Back to Top