Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем своїми словами

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Дорогий друг! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі відзначити християнське свято гідно, в колі своєї родини, скуштувати ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки краще. Будь щасливий, мій друг.

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю, щоб над головою було чисте синє небо, щоб під ногами простягалися строкаті простори удачі, щоб в серці завжди жила віра і надія, щоб для душі кожної миті був добрим і дивним. Нехай Господь береже тебе і твою сім’ю. Здорові і жити щасливо.

Христос Воскрес! Нехай буде мир на Землі, віра – в душі кожного з нас і любов на серце. Я щиро бажаю тобі щасливої ​​родини, міцного здоров’я, світлої надії і благополуччя на кожен день.

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Нехай в цей день радість і віра увійдуть в твоє серце, витіснять звідти тривоги і печалі, і залишаться там назавжди. І нехай Бог почує всі твої молитви і завжди дає тобі те, про що ти його попросиш!

Поздоровляю з Пасхою і бажаю бути людиною милосердя і великодушності. Нехай це світле свято подарує світлу надію і справжню віру в справжнє диво.

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем своїми словами

Back to Top