Щирі привітання з Великоднем

Щирі привітання з Великоднем

Христос Воскрес. І з цього дня в світ прийшла благодать, радість, надія. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю щасливого довгого життя з вірними друзями, з щирою любов’ю, з невтомною вірою, з доброї мрією, з міцною сім’єю, з бравою удачею, з прекрасним настроєм!

Вітаю з паскою! Бажаю, в цей світлий день, радості, очищення, благословення, душевності і відчуття близькості господньої. Нехай мир і благополуччя зосередяться в ваших серцях і продовжать своє існування в повсякденному житті. Христос Воскрес!

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом – Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!

У світле свято Великодня від душі побажати хочу великої радості і доброї надії, благих намірів серця і великої удачі, вірного блага життя і чистої любові, міцного здоров’я і незгасного щастя.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

Від щирого і радісного серця вітаю вас зі святом Воскресіння Христового – Пасхи Господньої! Бажаю вам зустріти і провести святі пасхальні дні в зміцненні віри, радості, бадьорості духу! Бажаю тілесного здоров’я і душевного порятунку! Бажаю Божого благословення на всі добрі справи і успіхів у всіх благих творчих задумах і починаннях!

Нехай твоя непорушна віра, немов компас, направляє тебе до світла істинного, досягненням мирським, зиск житейському і збагаченню духовного! Нехай небеса посміхнуться тобі, може навіть підморгнуть, почують молитви і неодмінно відреагують на них! Христос Воскрес!

Back to Top