Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

Христос Воскрес! Нехай в цей світлий день ваша душа наповниться щастям і умиротворенням. Бажаємо, щоб Господь охороняв ваш будинок, не впускаючи в нього біду і горе. Велика Пасха настала, Спаситель наш Воістину воскрес!

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Вітаю зі Світлим святом – Великоднем! В такий день хочеться побажати тільки затишку, миру і тепла вашого будинку. Нехай кожен день в ньому живе радість і любов, в гості заходять рідні і близькі люди і ніколи негода не постукає в двері.

Вітаю від щирого своєї захопленої душі і натхненно сердечка зі світлим святом Великодня!

Передзвін церковних дзвонів несе всім віруючим радісну звістку – настав велике свято, Воскресіння Ісуса Христа! Вітаємо зі Світлим Великоднем і бажаємо душевного тепла, нехай зійде на вас Божа благодать! Нехай традиційний паску, освячений в церкві, буде смачним і ароматним! Бажаємо вам зустріти Світлу Пасху з добрими думками і почуттями, в колі близьких і рідних людей!

Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

Поздоровляю з Пасхою та в день, коли Христос Воскрес від щирого серця бажаю, щоб в твоєму серці прокинулися найдобріші почуття, які здатні перевернути твій внутрішній світ і перетворити життя на справжнє диво. Бажаю щастя на довгий вік, найщирішої і світлої любові, самого міцного і міцного здоров’я.

Back to Top