Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

Нехай це священне і натхненне торжество вселить надію в душу, виправдає її, допоможе донести молитви до Всевишнього, ніж зміцнить вашу і без того сильну Віру. Зі святом!

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем до сліз

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! У це світле свято можна побажати тільки здоров’я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов і турбота!

Христове Воскресіння – це символ життя. Життя вічного, радісною і плідною. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов в Єрусалимі, запалить в ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «як на небі і на землі». Радійте з усім світом. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою, нехай в велике християнське свято на душі буде радісно і світло, нехай це чудесне воскресіння принесе в будинок спокій і віру, нехай життя буде сповнена добрими чудесами і добрими зустрічами. Бажаю удачі, хороших людей поруч і здоров’я!

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням – Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Нехай благоліпність цього святого дня зцілить, підійме, надихне, зміцнить у вірі і осяє істинний шлях. Здоров’я, спокою, миру, гармонії, затишку, благополуччя і щастя. Зі святом, з Великоднем, Христос воскрес!

Back to Top