Короткі привітання з Водохрещем у прозі

Короткі привітання з Водохрещем у прозі

Дбайливо зібрана колекція сучасних коротких привітань з Водохрещем своїми словами, до сліз допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю чистої водицею змити всі образи і негоди, бажаю з Божою поміччю жити благодатно і добротно.

У день Хрещення Господнього від чистого серця шлю свій добрий привіт з побажаннями миру над головою і чистого неба, радості в домі і благополуччя, віри в душі і тільки щасливих надій.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Нехай в ополонці потоне смуток-печаль, нехай чарівна водиця наповнить тебе силами, любов’ю, вірою, щастям! З Хрещенням Господнім. Добра і благодаті!

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю всі свої вади приборкати, гнів змінити на добро, а водохресна вода нехай наповнить душу теплом і світлом!

Нехай на поріг вашого будинку приходять тільки: щастя, надія, достаток, любов і благі вісті. З Хрещенням Господа!

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Back to Top