Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Дбайливо зібрана колекція найкращих привітань з Водохрещем українською допоможе Вам передати ваші емоції і почуття. Сила щирих слів за мить змінює настрій і викликає посмішку.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю з Хрещенням Господнім і посилаю від свого серця побажання миру за вікном і в твоїй родині, благодаті в житті і в твоїй душі!

Вітаю з Хрещенням Господнім. У цей день хочеться побажати залишити за спиною образи і дурні слова, сварки і грубі вчинки. Нехай в життя прийде щастя, теплота рідних сердець, розуміння і любов, легкість, надія і благополуччя.

У світле свято Хрещення Господня бажаю Вам зміцнення духовної віри, припливу сил і Божої благодаті. Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину від бід і негоди, нехай водохресний мороз «заморозить» всі образи і печалі! Вірте в краще і нехай Ваша душа наповниться світлом.

Нехай світле свято Хрещення Господня принесе в твій будинок любов і Боже благословення. Нехай всі печалі і тривоги змиє водохресна вода. Нехай радість і надія живуть в твоєму серці. І нехай завжди, у всіх твоїх справах і турботах, з тобою поруч буде Господь, допомагаючи тобі прийняти рішення, підтримуючи тебе і оберігаючи.

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!

Нехай цей святий день Хрещення Господнього стане першим найщасливішим днем ​​в довгій низці щасливих днів твого життя, в якій ти знайдеш Господа нашого в своїй душі.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Back to Top