Привітання з хрестинами до сліз

Привітання з хрестинами до сліз

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Здійснилося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, негараздів, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб за допомогою хресних батьків опікуватися, підтримувати і направляти по життю маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти малюкові стати хорошим і доброю людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з крестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних і близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові та благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб все допомогло тобі якомога частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Back to Top