Привітання з хрестинами до сліз

Привітання з хрестинами до сліз

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаємо з дуже важливим і значущим подією – крестинами! Бажаємо, щоб ангел хоронитель опікав, направляв і застерігав хрещене дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Від душі вітаю з крестинами крихти і бажаю всього самого доброго, світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел дитину завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Батьки прекрасного синочка,я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте своє дитинча, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка потрібно буде виховувати, але він обов’язково віддячить вам, що розвиваються характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри в світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з крестинами.

Back to Top