Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю перемагати свої страхи і сумніви, твердо вірити в успіх і істинно відчувати в житті щастя. Нехай у серці палає вогник любові, нехай у душі таїться радість і надія.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю залишити всі негаразди позаду. Бажаю змити всі жалі і образи. Бажаю радіти кожному новому дню. Бажаю щиро любити, вірити в диво і чинити добро. Здоров’я тобі і твоїм близьким, а також миру, гармонії, благодаті і відради душі.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати залишити всі образи і погані спогади, відчути неймовірний приплив здоров’я і сил, повірити в свою добру мрію. Нехай чистими краплями води з твого шляху змиються всі невдачі, нехай небеса подарують світло надії і любові.

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

У великий день Водохреща бажаю очиститися святою водою і залишатися чистими душею, здоровими духом і сильними вірою. Будьте щасливі і кохані.

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

Back to Top