Кращі привітання з Водохрещем

Кращі привітання з Водохрещем

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов’ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

У це велике свято, день Хрещення Господа бажаю вам, щоб свята вода змила з вас всі хвороби, прикрощі та суму, щоб віра не покидала вас ні за яких обставин. Робіть добро і воно обов’язково до вас повернеться!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Від щирого серця бажаю, щоб освячена водиця вмила і тіло, і душу, позбавивши тебе від всіх хвороб, образ і тривог, бажаю, щоб Господь благословив тебе на добрі діяння і світлі помисли, на щастя, мир, чисту дружбу і любов.

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Цей воістину особливе свято нехай подарує всім мирного неба і ваші серця сповняться вірою!

Щиро вітаю вас з цим світлим святом! Кожен відчуває в Хрещення духовне очищення. Цей великий день направляє на добрі вчинки, нагадує про добро, мир і чесності. Від щирого серця бажаю Господнього благоденства, душевного спокою і довголіття.

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

Back to Top