Щирі привітання з Водохрещем українською

Щирі привітання з Водохрещем українською

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам.

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і красивому хлопцю на світі! Нехай велике свято Хрещення Господня подарує тобі добро і теплоту, відведе печалі і сумні думки. Зі святом, коханий!

З Хрещенням Господнім! Нехай на Вас зійде благодать небесна. І як Іоанн Хреститель був з Христом, і провів його через таїнство Хрещення. Так нехай поруч з Вами завжди буде Господь наш, як в годину радості, так і в годину смутку, а ваші помисли з ним. Міцного здоров’я. З душею до Господа. Зі святом.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Сьогодні – Хрещення Христове, і я з усією щирістю хочу привітати вас з цим радісним днем! Бажаю щастя і удачі, миру і радості, любові і благополуччя! Нехай в такий день трапиться все найкраще і станеться тільки те, про що ви мрієте!

В Хрещення ваша душа і тіло очищається від усього поганого і наповнюється добротою, світлом і любов’ю. Водохресні морози лише зміцнять її. Відкрийте в людях найкраще і у вашому серці запанує любов, мир, краса і буде щастя в родині. Нехай вони завжди йдуть за вами.

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

Back to Top