Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Нехай Хрещення Господнє нагородить стійким здоров’ям. Омолодження душі, індивідуальності і правильного підходу до життя. Щоб Господнє Богоявлення допомогло вступити в життя рішуче по-новому і відчути впевненість у всьому навколишньому світі.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!

У день великого православного свята – Хрещення Господнього, хочу побажати приємних хвилин, красивих зустрічей з добрими, світлими людьми. Нехай Господь подарує ангела хранителя, який поведе за життя, вбереже від неприємностей. Здоров’я, любові, тепла, добра. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю перемагати свої страхи і сумніви, твердо вірити в успіх і істинно відчувати в житті щастя. Нехай у серці палає вогник любові, нехай у душі таїться радість і надія.

У день Хрещення Господнього від чистого серця хочу побажати радості і великого щастя, небесної благодаті і щирості почуттів, добрих діянь і умиротворення душі, світлої любові близьких людей і згасає надії.

Привіт! Вітаю тебе з Хрещенням і щиро бажаю тільки найкращого! Нехай життєві сили, радість, любов і велич цього урочистого дня завжди будуть з тобою! Бажаю не сумувати через дрібниці, вірити в себе і свої сили!

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю з Хрещенням і хочу побажати бути здоровіше всіх здорових і красивіше всіх красивих. А ще бажаю в ополонці зловити неотмороженную Золоту рибку, щоб виконала вона все, а не тільки три, твої бажання.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Back to Top